Det sker i 2014

Lørdag 20 september kl. 18.30


Endnu "En guidet tur rundt i det grønne”

Vegetaraften

Vegetaraften hvor vi (igen) serverer det bedste vi kan uden brugen af fisk, lam, ged, ko eller kød fra ethvert tænkeligt firbenet dyr. Vi byder på 4 lækre vegetarretter med tilhørende juice/saftmenu og slutter af med kaffe og sødt

Pris: 475 kr. pr. person
Overnatning fra 375 kr. pr person i dobbeltværelse  med morgenmad

Tilmelding på mail:
Mail@hotelblicher.dk  eller tlf.: 86 89 19 11 senest d. 14 september

Lørdag d. 24 oktober kl. 18.00


”En vild aften”

Sæsonen er skudt ind og bukken skal på bordet.  Vi serverer 4 retter med udgangspunkt i det skønne danske vildt med tilpassede vine hele vejen igennem. Vi starter med en lille snack og bobler til velkomst kl. 18.00 og slutter af med kaffe og sødt når aftenen er ved at være ovre.

Pris: 695 kr. pr. person
Overnatning fra 375 kr. pr person i dobbeltværelse  med morgenmad.

Tilmelding på mail:
Mail@hotelblicher.dk  eller tlf.: 86 89 19 11 senest d. 10 oktober

Lørdag d. 8 november kl. 18.30


”En boblende fornemmelse”

En aften med udgangspunkt i de mousserende vine. Champagne, Cava, Cremant og Asti er hovedpersonerne når vi serverer 4 lækre retter som går i spænd med de brusende og berusende drikke. En spændende og anderledes aften, som vi naturligvis starter og slutter med et glas champagne.

Pris: 895 kr. pr. person
Overnatning fra 375 kr. pr person i dobbeltværelse  med morgenmad

Tilmelding på mail:
Mail@hotelblicher.dk  eller tlf.: 86 89 19 11 senest d. 1. november.